vaa00

بازدید دکتر طهرانچی از مجتمع گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی خراسان

در سفر به استان خراسان رضوی صورت گرفت:
بازدید دکتر طهرانچی از مجتمع گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی خراسان
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان خراسان رضوی از مجتمع بین المللی گلبهار دانشگاه آزاد اسلامي خراسان بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر 2 روزه خود به استان خراسان رضوی با حضور در مجتمع بین المللی گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی خراسان از بخش های مختلف این مجتمع دانشگاهی بازدید کرد.
دکتر طهرانچی  از سالن آمفی تئاتر 740 نفری، کتابخانه و سالن های مطالعه، آزمایشگاه ها، کارگاه هیدرولیک و پنوماتیک، کارگاه تهویه مطبوع تابستانی، کارگاه حرارت مرکزی با آبگرم، سالن CNC، کارگاه پرورش عقرب، کارگاه تراشکاری و فلزکاری، مجموعه سالن ورزشی و بخش های اداری و آموزشی مجتمع گلبهار بازدید کرد.
دكتر سروري مجد سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد و ساير مسئولين دانشگاهي در اين بازديد دكتر طهرانچي را همراهي كردند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این دیدار بر برنامه ریزی جدی واحد مشهد برای جذب دانشجو در مجتمع گلبهار، اختصاص 20 هکتار از زمین های این مجتمع به دانشجویان رشته های کشاورزی، تعمیر و نگهداری و اورهال دستگاه ها و تجهیزات کارگاهی تأکید کرد.
مجتمع دانشگاهی گلبهار در سایتی به مساحت 208 هکتار و 21 هزار مترمربع زیربنای اداری و آموزشی در سال 1386 راه اندازی شده است.