رسالت سما تعلیم و تربیت و تبدیل مدرسه و آموزشکده به مرکز فرهنگی و تربیتی است

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامي
 رسالت سما تعلیم و تربیت و تبدیل مدرسه و آموزشکده به مرکز فرهنگی و تربیتی است
گردهمايي مشترك معاونان دانشگاه و روساي مراكز آموزشي فرهنگي و روساي آموزشكده هاي سما سراسر كشور به ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد: عطا الله سلطانی صبور در مراسم اختتاميه گردهمایی مشترک دبیران شوراهای نظارت و هماهنگی، معاونان دانشگاه و روسای مراکز آموزشی و فرهنگی و روسای آموزشکده های سما سراسر کشور كه در حرم مطهر رضوي برگزارشد، گفت: با توجه به  دغدغه های معاونان و دبیران شوراهای نظارت سازمان سما بزودی در راستای تعامل بین رشته ای، تفاهم نامه جامع حقوقی تنظیم می كند.
وي با تاكيد بر اينكه رسالت سما تعلیم و تربیت و تبدیل مدرسه و آموزشکده به مرکز فرهنگی و تربیتی مطابق با سند تحول بنیادین است، اظهار داشت: سند تحول، میثاق نامه سما است كه در اين خصوص  ۶۰۰ دانشمند صاحب نظر نظرات خود را بيان نموده اند.
وي ادامه داد: مدارس سما نمونه عملی براساس سند تحول خواهد بود.
سلطانی صبور با اشاره به عملیاتی شدن اصلاح ساختار در اساسنامه تصريح كرد: با توجه به تاکید دکتر طهرانچی دوگانگی بین سما ودانشگاه حذف خواهد شد.
حجت الاسلام مهدوی مسئول نهاد نمایندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي و مشهد با تاکید به جایگاه شاغلان در حوزه تعلیم و تربیت گفت : ما در دانشگاه با جواناني سر وکار داریم که شاکله آنها شکل گرفته است لذا باید نقش نظارتی داشته باشیم، اما در دوره های ابتدایی و متوسطه بايد به بعد تربیتی توجه ویژه داشت .
دکتر سروری مجد رئیس دانشگاه آزاد اسلامي مشهد دربخش پایانی این نشست ضمن قدر دانی از مسوولان برگزاری این برنامه گفت :ما باور داریم که هر نشست تخصصی در کنار این مکان مقدس، منور به انوار ثامن الحجج خواهد شد و شما و مسوولان مجموعه سما در ذیل الطاف آن حضرت قرار گرفته اید.
دراين گردهمايي ؛ نشست كميسيون هاي تخصصي با موضوع توسعه كمي و كيفي آموزشكده هاي سما ، كميسيون هاي تخصصي اداري مالي، جلسه پرسش و پاسخ با حضور معاون آموزشي و پژوهشي سما برگزار شد.
بازدید از موزه آستان قدس رضوی پایان بخش اين گردهمايي سه روزه بود.