جشن گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

آيين گراميداشت روز دانشجو در سالن همايش هاي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، دکتر رضا بهاري كاشاني معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در اين مراسم با تبریک روز دانشجو به دانشجویان و گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دانشجو، گفت: نقش دانشجو همواره برجسته بوده و پرچم دانشجويي در مبارزه با استكبار و آزاد خواهي هميشه برفراز بوده است.
وي بر استفاده از فرصت جواني و توانمندي جسمي و ذهني كه خداوند در اختيار دانشجويان قرار داده، تاكيد كرد و افزود: با تحولاتي كه طي سالهاي اخير در دانشگاه آزاد اسلامي رخ داده است اين دانشگاه را در مسير ولايي قرار داده كه اميدواريم دانشجويان در تحقق منويات مقام معظم رهبري نقش خود را به خوبی ایفا کنند.
اجرای موسیقی، طنز و برگزاری مسابقه واهدای جایزه به برگزیدگان از دیگر برنامه های اين مراسم بود كه  به همت تشکل انجمن اسلامي دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار شد.
 در این مراسم حيدر خوش نیت سرپرست فرمانداری مشهد و چند تن از اعضاي هيات رئيسه شوراي اسلامي شهر مشهد حضور داشتند.