vaa00

توانمندی های پژوهشی ایران در دنیا زبانزد است

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در مراسم اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش

توانمندی های پژوهشی ایران در دنیا زبانزد است

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد گفت: توانمندی های پژوهشی ایران سرآمد و زبان زد در همه دنیا است، پژوهشگران بسیاری با همت و دست خالی توانسته اند بسیاری از موانع را رفع کرده و درصدد حل مشکلات جامعه برآمده اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، محمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، در مراسم اختتامیه نوزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری اظهار کرد: برگزاری این گونه نمایشگاهها  شروعی برای هم گرایی و هم بستگی میان پژوهشگران است.

وی با بیان اینکه ظرفیت پژوهشی استان بسیار بالاتر از این نمایشگاه ها است، گفت: در نوزدهمین نمایشگاه  پژوهش و فناوری شاهد حضور خوب و بالای دانشگاه ها، مراکز عالی و شرکت های دانش بنیان بودیم و این نشان از آن است که پژوهش های ما به سمت و سوی محصول محوری پیش رفته است.

کافی با تاکید بر اینکه توانمندی های پژوهشی ایران سرآمد و زبان زد در همه دنیا است، عنوان کرد: پژوهشگران بسیاری با همت و دست خالی توانسته اند بسیاری از موانع را رفع کرده و در صدد حل مشکلات جامعه برآیند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: نتایج مراکز و دانشگاه باید به گونه باشد که صنعت کشور را به روز کند لذا این حلقه به برکت این نمایشگاه ها به زودی تحقق پیدا کند.

وی ادامه داد: دانشگاه ها،مراکز عالی و شرکت های سرمایه گذار نه تنها باید بهم نزدیک شوند بلکه باید در دیگر حوزه ها از جمله حوزه سیاست، اقتصاد و...نیز بهم نزدیک شده و بتوانند گره ای از مشکلات جامعه را بگشایند.

کافی ابراز کرد: مدیران به جای اظهار نظر شخصی باید به نتایج پژوهشی احترام گذارند و افتخار کنند اگر چیزی را نمی داند با نتیجه گیری پژوهش ها آن را فرا گیرند.

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه در چند ماه اخیر اتفاقات خوبی افتاده است، گفت: امیدواریم چرخه پژوهش و فناوری به امری روال در کشور تبدیل شود و هر ساله نسبت به قبل شاهد پیشرفت صنعت و توسعه پژوهش باشیم و روزی را شاهد باشیم که ایران بر اساس پژوهش اداره شود.