vaa00

معاون آموزشي دانشگاه : دانشگاه در بحث پرداختي به اساتيد هيچ مشكلي ندارد

معاون آموزش و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
 دانشگاه در بحث پرداختی به اساتید هیچ مشکلی ندارد
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد به نقل از خبرگزاري فارس: رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ، در رابطه با مشکل برخی استادان بازنشسته در این دانشگاه؛ گفت: دانشگاه اقدام به برکناری اساتید بازنشسته نکرده است، بلکه اساتید خود به‌دلیل مشکلاتی که ابلاغ مقررات تامین اجتماعی ایجاد کرده است، امکان همکاری با دانشگاه ندارند.

رضا بهاری کاشانی با تاکید بر این موضوع که دانشگاه در بحث پرداختی به اساتید هیچ مشکلی ندارد؛ تصریح کرد: برای دانشگاه تفاوتی ندارد این اساتید در کلاس درس باشند یا استاد دیگری، چرا که ما به هر دوی آنان باید حق التدریس پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: طبق دستوالعملی که از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد ابلاغ شده دانشگاه به‌دلیل مقررات سازمان تامین اجتماعی مبنی بر توقف پرداخت حقوق بازنشستگی در صورت پرداخت حق‌التدریس، اقدام به اطلاع‌رسانی این موضوع به استادان بازنشسته کرده است و دانشگاه مشکلی برای پرداخت حقوق این افراد ندارد، اما مجبور بودیم که دلسوزانه و دوستانه این نکته را با اساتید بازنشسته در میان گذاریم.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد مشهد در پاسخ به این گفته دانشجویان که حدود سه هفته است که برخی کلاس‌ها برگزار نشده است؛ اظهار کرد: این گفته صحت ندارد و تاکنون خبری در این رابطه به بنده مخابره نشده است.
بهاری کاشانی با بیان اینکه تاکنون هیچ یک از دانشجویان در رابطه با این موضوع با ما صحبتی نکرده‌اند؛ خاطرنشان کرد: هیچ کلاس بدون استادی نداریم، البته ممکن است کلاسی با یک هفته وقفه برگزار شده باشد، اما سه هفته خیر.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا دانشگاه قبل از شروع ترم اقدام به جایگزین کردن اساتید نکرد؟، بیان کرد: دانشگاه پیش از پایان مهرماه اقدام به معرفی اساتید جایگزین کرده بود.
رئیس شورای تخصصی آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در خصوص گلایه دانشجویان از اساتید انتخاب شده از طرف دانشگاه؛ تصریح کرد: دانشگاه برای معرفی اساتید خود ضابطه دارد و هر فردی را به‌عنوان استاد برنمی‌گزیند، همچنین باید به این نکته توجه کرد که این دانشگاه است که استاد را انتخاب می‌کند و نه دانشجو.
بهاری کاشانی یادآور شد: بین 6 تا 7 نفر از اساتید این دانشگاه مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان شده‌اند.
نکته‌ای که در این بین مطرح است اینکه چنانچه دانشگاه درصدد اجرایی کردن خواست تامین اجتماعی برآمده چرا پیش از شروع ترم تحصیلی اقدام به این کار نکرده تا هم موجبات آزردگی خاطر اساتیدی که 30 سال است که پایه‌های علمی این کشور و دانشگاه محسوب می‌شوند، فراهم نکنند و هم ایجاد دردسر برای دانشجویانی که به‌واقع دانشگاه با پول آنان زنده است، نکنند.
به نظر می‌رسد دانشگاه می‌توانست با کمی نگاه ریزبینانه و تحقق این قانون پیش از شروع ترم و یا انتهای ترم از حواشی و یا سوء برداشت‌های احتمالی جلوگیری کند.