vaa00

سلامتي و امنيت دو نعمت بزرگ است كه در سايه آزادي معنا مي يابد

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي
سلامتي و امنيت دو نعمت بزرگ است كه در سايه آزادي معنا مي يابد
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي گفت: سلامتي و امنيت از بزرگترین نعمتهايي است كه در سایه آزادی معنا می‌یابد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، حجت الاسلام  جواد مهدوی نسب امروز  در همایش «تبیین دیدگاه‌های یوم الله 13 آبان و تقدیر از دانش آموزان برتر مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سه حوزه علمی- فرهنگی و ورزشی» كه در سالن اجتماعات  مجموعه فرهنگي اين دانشگاه  برگزار شد، گفت:  در روز 13 آبان فریاد آزادی سرمی‌دهیم و تاکید داریم كه حرف زور را نمی‌پذیریم.
وی سلامتي و امنيت را از بزرگترین نعمتها در سایه آزادی برشمرد و اعتراض مردم ايران به عملكرد آمريكا را ناشي از آزادی خواستن مردم ایران دانست و افزود:  به همین دلیل است که حضرت امام (ره) تاکید کردند که «ما هر چه می‌کشیم از آمریکا است».
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه آزاد اسلامي خراسان رضوي خطاب به دانشجويان سما اظهار داشت: افتخار ما این است که شما را در بالاترين قله های علم و دانش همراه با موفقیت بینیم.
در ابتداي اين مراسم دكتر جعفر كبيري معاون سما دانشگاه آزاد اسلامي مشهد،  روز 13 آبان را روز نه گفتن به آمريكا دانست و گفت: ما هر چقدر به خواسته هاي آمريكا تن بدهيم باز دست از دشمني با ما برنمي دارد.
وي با تاكيد بر اينكه آمريكا صرفا براي حفظ منافع خودش با كشورها رابطه برقرار مي كند، اظهار داشت: اين كشور بزرگترين توليد كننده سلاح است كه تنها به منافع خودش مي انديشد.
دكتر كبيري در بخش ديگري از سخنانش بر استفاده از فرصت جواني تاكيد كرد و گفت: اين دوران بهترين فرصت براي كسب اطلاعات و افزايش دانش است.
گفتني است: در پایان این مراسم از جمعی از دانش آموزان برتر مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سه حوزه علمی- فرهنگی و ورزشی تقدیر شد.