vaa00

مدیران بايد نیروهای جوان مستعد را حمايت و تربیت کنند / تجليل از دانش آموزان برتر حوزه علمي فرهنگي و ورزشي سما دانشگاه آزاد اسلامي مشهد

آیت الله حسینی خراساني در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد :
مدیران بايد  نیروهای جوان مستعد را حمايت و  تربیت کنند / تجليل از دانش آموزان برتر حوزه علمي فرهنگي و ورزشي سما دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
عضو خبرگان رهبری گفت: مدیران بایستی نیروهای جوان و نوجوان مستعد دارای شاخص‌های ویژه را شناسایی، حمایت، مدیریت و تربیت کنند؛ چراکه آینده موفقیت آمیز هر کشوری در گروی برخورداری از نسل جوان تربیت یافته است.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد، آیت الله حسینی خراسانی ظهر امروز  در همایش «تبیین دیدگاه‌های یوم الله 13 آبان و تقدیر از دانش آموزان برتر مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سه حوزه علمی- فرهنگی و ورزشی» كه در سالن اجتماعات  مجموعه فرهنگي اين دانشگاه  برگزار شد، گفت: امام  صادق(ع)  ملاك عملكرد موفق   برنامه هاي تبليغي را حضور جوانان و نوجوانان در اين برنامه ها مي دانست و عدم حضور و استقبال آنان را  آسيب شناسي مي كرد.
 وي با تاكيد بر اينكه موفقیت هر کشوری در گروی جوانانی تربیت یافته است، اظهار داشت: مدیران بایستی نیروهای جوان و نوجوان مستعد دارای شاخص‌های ویژه را شناسایی، حمایت، مدیریت و تربیت کنند؛ چراکه آینده موفقیت آمیز هر کشوری در گروی برخورداری از نسل جوان تربیت یافته است و این اهمیت جایگاه نوجوانان است.
آیت الله حسینی خراسانی به دیدار رهبر معظم انقلاب با دانش آموزان اشاره و یادآور شد: در این دیدار رهبری بر «عدم فراموشی دشمنی آمریکا با ملت ایران»، «تبلیغ همیشگی برمقاومت و ایستادگی در برابر این دشمن» و اينكه  « ایران اسلامی درخشنده‌تر از قبل خواهد بود» سفارش کردند.
عضو خبرگان رهبری خطاب به دانش آموزان خاطرنشان کرد: معلمان در آمریکا به دانش آموز آمریکایی القا می‌کند که شما آقای عالم و برترین ملت در دنیا هستید و آنان را با این روحیه تربیت می‌کنند و این در حالی است که آمریکا کجا و ایران اسلامی کجا ؟
آيت الله حسيني خراساني به معلمان نيز تاکید کرد: معلمان در مدارس و كلاسها  بايد به دانش آموزان القا كنند كه انسان‌هایی سرآمد و فرهیخته هستند.
در ادامه این همایش محمد حسين زاده  معاون فرهنگی  سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی با اشاره به این نکته که ماجرای ما با آمریکا مانند ماجرای موش و گربه عبید زاکانی است، افزود : متاسفانه آمریکا روز گذشته بار دیگر بر تحریم‌ها علیه ایران افزود و ما بیش از گذشته تحریم شدیم.
حسین زاده با تاکید بر این موضوع که مردم ما دچار آلزایمر تاریخی هستند، تصریح کرد: 19 هزار سانترفیوژ داشتیم که در برجام توافق کردیم تنها پنج هزار سانترفیوژ را نگه داری کنیم.
وي اظهار داشت: امروز همان آمریکایی که خود دارای بمب اتم است و طی 100 سال اخیر در دنیا از بمب اتم در هیروشیما و ناکازاکی استفاده کرده است، كشور ما را در مسئله هسته‌ای تحريم مي كند.
اين همايش كه با حضور مسئولين دانشگاه، معلمان و دانش آموزان سما همراه بود، تعدادي از دانش آموزان برتر مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در سه حوزه علمی- فرهنگی و ورزشی تجليل شدند.