vaa00

دکتر ملک نژاد: دوره آموزشی تشكيلاتی حيات طيّبه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود

رئيس دانشگاه آزاد  اسلامي خراسان رضوي و مشهد خبر داد:
 رئيس دانشگاه آزاد  اسلامي خراسان رضوي و مشهد از برگزاری دوره آموزشي تشكيلاتي حيات طيّبه از 20 لغایت 26 مهرماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حرم مطهر رضوی خبر داد.

دکتر مهدی ملک نژاد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، با اعلام خبر فوق افزود: دانشگاه آزاد اسلامي به منظور تحقّق بخشيدن به منويات مقام معظّم رهبري در خصوص تربيت جوانان مؤمن انقلابي و ارتقاء سطح معرفت ديني و بصيرت سياسي دانشجويان اقدام به برگزاري دوره هاي آموزشي تشكيلاتي حيات طيّبه نموده است.
وی با بیان اینکه شبكه سازي و ارتباط مستمر با دانشجويان و حفظ آنها، ترجمان واژه شجره طيّبه است، اظهار کرد: منظور از كلمه طيّبه در اين طرح توانمند سازي و قوي كردن شبكه هاي دانشجوئي است كه در آينده مدّ نظر ما قرار خواهد گرفت.
وی به آیه مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِّن ذَكَرٍ أَوْ أُنثَي وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْيِيَنَّهُ حَيَاةً طَيِّبَةً اشاره نمود و گفت: خداوند در این آیه می فرماید «هر كسي كه عمل صالح انجام دهد و ايمان داشته باشد ما او را به زندگي پاكيزه زنده مي كنيم»، از این رو تحقّق آيات قرآن كريم در عرصه عمل كاري بس دشوار و مشكل است  و ما در حدّ بضاعت و توان خود تلاش مي كنيم تا به سمت و سويي كه قرآن كريم اشاره فرموده است حركت كنيم.دکتر ملک نژاد با تاکید بر اینکه ايمان و عمل صالح راه سعادت و كمال انسان است، تصریح کرد: همه انسانها بايد در اين مسير حركت كنند و واژگان قرآني ديگري كه در همين زمينه وجود دارد ، شجره طيّبه است که در این دوره به دنبال تحقق آن هستيم.
وی با اشاره به اینکه  این دوره حيات طيّبه در سطح  استان های خراسان شمالي ، رضوي و جنوبي به  ميزباني دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار می شود، خاطر نشان کرد: به دليل همجواري با ولي نعمتمان آقا علي بن موسي الرضا عليه السلام و استفاده ي هر چه بيشتر از فضاي معنوي آستان قدس رضوي اين دوره با همكاري و مساعدت معاونت تبليغات آستان قدس رضوي برگزار مي شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،  زمان برگزاری این دوره را 20 لغایت 26 مهرماه عنوان کرد و گفت: محل این دوره دارالقرآن الكريم حرم مطهر كه در فاصله كمي از ضريح و مضجع شريف رضوي است، برگزار می شود که به طور حتم  تنفس كردن در اين فضاي معنوي و الهي خود بهترين تربيت و معنويت بوده و آثار وضعي خاص خود را در پي خواهد داشت.
دکتر ملک نژاد از برگزاری مراسم افتتاحیه این دوره با حضور و سخنرانی حجت الاسلام  قرائتي و سردار يعقوب نظري فرمانده  سپاه امام رضا عليه السلام  صبح روز شنبه 21 مهرماه در محل  دارالقرآن حرم خبرداد.
وی با بیان اینکه در این دوره دانشجویان ازعناوين مختلف درسي و كارگاههاي متعدد بهره مند می شوند، اظهار داشت: این عناوین شامل اخلاق اسلامي حجة الاسلام صديقي امام جمعه موقت تهران ، جريان شناسي استاد رحيم پور ازغدي ، جذب حداكثري و لوازم آن حجة الاسلام نظافت ، خلاقيّت فرهنگي حجة الاسلام گنابادي نژاد رئیس سازمان فرهنگي آستان قدس رضوي ، عبرتهاي تاريخ شيعه آيت الله حسيني خراساني عضو مجلس خبرگان رهبري است.
وی ادامه داد: همچنین كارگاههاي آموزشي با عنوان جنبش دانشجويي دكتر قرباني مدير كل تشكل هاي سياسي دانشگاه آزاد اسلامي، معرفت شناسي حجة الاسلام دكتر رفيعي ، مقابله با آمريكا استاد نادر طالب زاده ، تفسير قرآن ، جنگ اقتصادي و فضاي مجازي برگزار خواهد شد.
رئيس دانشگاه آزاد  اسلامي خراسان رضوي و مشهد زمان مراسم اختتاميه این دوره را 26 مهرماه در حرم مطهر رضوي عنوان کرد و گفت: این دوره با سخنراني توليت معزّز آستان قدس رضوي و رياست عاليه دانشگاه آزاد اسلامي دكتر طهرانچي و دكتر كلانتري پایان می یابد.
وی تصریح کرد: برگزاری نمايشگاه كتاب و عكس و پوستر و نقد و اكران فيلم از برنامه های جانبی است که در حاشیه این دوره برگزار خواهد شد که همه ي اين موضوعات در راستاي تحقق سفارشات و منويات مقام عظماي ولايت حضرت آيت الله خامنه اي مبني بر اسلامي شدن دانشگاهها و تلاش براي جذب حداكثري جوانان اين مرز و بوم صورت می گیرد.
دکتر ملک  نژاد ضمن قدردانی از زحمات و مساعدت های حجة الاسلام و المسلمين دكتر كلانتري معاونت فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي،دکتر قرباني مدير  تشكل هاي سياسي دانشگاه گفت: دانشگاه آزاد اسلامي مشهد افتخار دارد كه دبيرخانه دائمي دوره حيات طيّبه را در مشهد مقدس بپذيرد و در دو بخش دانشجويان و اساتيد انجام وظيفه نمايد.
وی در خاتمه از رياست حوزه علميه خراسان رضوي حضرت آيت الله مصباح عاملي و توليت معزّز و گرانقدر آستان قدس رضوي حضرت آيت الله رئيسي و معاونت  تبليغات آستان قدس رضوي حجةالاسلام و المسلمين دكتر سيد جلال حسيني، رئيس اداره علوم قرآني آستان قدس رضوي حجة الاسلام مهدي شجاع به دلیل همکاری و مساعدتهای بی دریغ شان تشکر و قدردانی کرد.