vaa00

پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه ای ، راهبرد تبدیل دانشگاه به سازمان حل مسائل ملی است

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد؛
پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه ای ، راهبرد تبدیل دانشگاه به سازمان حل مسائل ملی است
دکتر رنجبر تاکید کرد: پایش (پژوهش اثربخشِ یکپارچه‌ایِ شبکه‌ای) به منظور حل مسائل راهبردی، پیچیده و بین‌رشته‌ای کشور، نسبت به مدیریت و راهبری اثربخش، یکپارچه و شبکه‌ای پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه در دانشگاه آزاد اسلامی انجام می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر بیژن رنجبر درهشتادمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان خراسان رضوی که با حضور استاندار خراسان رضوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد و جمعی از اعضای شورای اداری استان در سالن اجتماعات سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، گفت: اینجانب حامل سلام و خداقوت دکتر علی‌اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنا و دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست این دانشگاه  به جمع حاضر هستم.
وی  دررابطه با طراحی و استقرار برنامه های علمی در دانشگاه آزاد اسلامی به بیان مطالبی پرداخت و گفت: قرار گرفتن دربین برترین دانشگاههای داخلی و بین المللی در فناوری و خلق ثروت از ماموریت های مهم معاونت پژوهش و فناوری  است که این امر با تجاری سازی محصولات دانش بنیان و توسعه صنعتی آن ، تولید علم و فناوری در کنار نیروی انسانی نخبه صورت می گیرد.
وی بر طراحی برنامه های علمی و ریل گذاری دانشگاه به سوی دانشگاه مساله محور تاکید کرد و گفت: هدف ما حرکت به سوی دانشگاه نسل چهارم و تولید ثروت از دانش و فناوری است.
دکتر رنجبر با اشاره به راهبرد تحول دانشگاه آزاد اسلامی ، تصریح کرد: طراحی الگوی مطلوب و پیاده سازی آن  و دستیابی به واحدهای نمونه و توسعه الگوی موفق دراین زمینه منجر به تحول کلان دانشگاه می شود.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به نظام پایش یا پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه ای اظهار داشت: ارتقاء دانشگاه از یک سازمان آموزش محور به یک سازمان نوآور حل مسئله و پاسخگو به مسائل ملی و مدیریت و راهبری اثربخش، یکپارچه و شبکه‌ای فعالیت‌های پژوهشی تحصیلات تکمیلی دانشگاه ازاهداف مهم این نظام است که  در دانشگاه اجرا می شود.
  وی با  بیان  برنامه های شاخص حوزه پژوهش و فناوری، اظهار کرد: برنامه محور کردن فعالیت ها و تبادل موافقت نامه ها با دانشگاه های آزاد اسلامی استان ، پیش بینی کسب درآمد از طرح های پژوهشی برون دانشگاهی به میزان بیش از0 5 میلیارد تومان ، پیش بینی کسب درآمد از پتانسیل ها و خدمات آزمایشگاهی به میزان 15 میلیارد تومان، پیش بینی کسب درآمد از از مراکز تحقیقاتی به میزان 20 میلیارد تومان ، برنامه ریزی در خصوص راه اندازی بزرگترین شتابدهنده فناوری با واحد تهران مرکزی و... از جمله این برنامه ها است.
وی اظهار امیدواری کرد:  دانشگاه آزاد اسلامی در بحث تولید علم درسال 1404 انتخاب اول داوطلبین دانشگاه باشد و بتواند  سهم موثری در بازارهای داخلی و بین المللی ایفا نماید.
بنا براین گزارش بعد از این نشست از 4 محصول  دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد بر پایه گوگرد رونمایی شد.