vaa00

دانشگاه آزاد اسلامی مشهد شعار ما می توانیم را با تولید محصولات دانش بنیان محقق کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد
 رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد گفت: اولين مجموعه محصولات توليد شده گوگردی با ارزش افزوده و کاربرد بسيار بالا در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،  شعار ما می توانیم را محقق ساخت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد ، دکتر مهدی ملک نژاد در هشتادمین جلسه اقتصاد مقاومتی استان که با حضور استاندار ، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و سایر اعضای شورای اداری استان در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، افزود : دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با تغییردر تفکر و حمایت مسئولین استان و همچنین همت و تلاش متخصصین و دانشمندان دانشگاه توانست اولین مجموعه محصولات تولیدشده گوگرد با ارزش افزوده بالا و کاربرد بسیار تولید کند و به معنای واقعی کلمه شعار ما می توانیم را تحقق بخشد.
وی در همین راستا از حمایت های استاندار خراسان رضوی و رئیس پالایشگاه گازشهید هاشمی نژاد تشکرو قدردانی کرد و گفت: دانشگاه دارای توان و ظرفیت های علمی بسیار بالایی است که می تواند با دانش روز و مواد اولیه داخل کشور محصولاتی با ارزش افزوده بالا تولید  کرده و به اقتصاد کشور کمک نماید.
دکتر ملک نژاد با بیان اینکه گوگرد محصولی استراتژیک در استان است و پالایشگاه شهید هاشمی نژاد سرخس نیز یکی از بزرگترین تولید کنندگان گوگرد کشور محسوب می شود؛ گفت: در همین خصوص تیم تحقیقاتی اولیه با توجه به پتانسیل های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی از بین فرهیختگان و دانشمندان واحد های دانشگاهی از مشهد، قوچان، نیشابور، سبزوار و تربت حیدریه شکل گرفت و کارگروه های مختلف سازماندهی شدند.
وی تصریح کرد: بر همین اساس طرح تاسیس پژوهشکده گوگردی مطرح و نهایتا با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خراسان و پالایشگاه شهید هاشمی نژاد این پژوهشکده  افتتاح و راه اندازی شد.
دکتر ملک نژاد برحمایت از فعالیت تمامی پژوهشگران، متخصصان و فرهیختگان در این پژوهشکده از هر سازمان، دانشگاه و نهادی تاکید کرد وگفت: با توجه به موارد استفاده زیادی که این محصولات در پزشکی ، کشاورزی، لوازم بهداشتی و آرایشی دارد ، می تواند منجر به اشتغال و ایجاد ارزش افزوده قابل توجه این محصول در استان شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد، خراسان رضوی را به عنوان بزرگترین هاب گوگردی منطقه معرفی کرد و افزود: وجود منطقه اقتصادی سرخس، مسیر حمل ونقل ریلی  و دسترسی به بازار جهانی و از همه مهمتر دانشگاههای معتبر دراین استان همه از مواردی است که می طلبد ویژه در این زمینه فعالیت کرد.
وی ضمن استقبال از کمک و مساعدت و حمایت های تسهیلاتی در راستای این طرح ها ، آمادگی خود را جهت انجام فعالیتهای بیشتر در این زمینه اعلام کرد.