vaa00

قابل توجه دانشجویان دکتری تخصصی متقاضی شرکت در ارزیابی جامع نیمسال دوم 98-97

برگزاری آزمون جامع، نیمه دوم آبانماه
 رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان خراسان رضوی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: ارزیابی جامع کتبی نیمسال اول سال تحصیلی 98-97  در روزهای 27 و 28 آبانماه در واحد مشهد برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر رضا بهاری کاشانی رئیس شورای تخصصی آموزشی و تحصیلات تکمیلی استان خراسان رضوی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: دانشجویان محترم دوره دکتری تخصصی متقاضی شرکت در ارزیابی جامع نیمسال اول ۹8-۹7 دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی می توانند در هفته پایانی آبانماه  شرکت نمایند.
دکتر بهاری  با تاکید براینکه  ارزیابی کتبی طی روزهای یکشنبه و دوشنبه  27 و 28 آبانماه  فقط در واحد مشهد برگزار می شود، تصریح کرد: ارزیابی شفاهی نیز در روزهای سه شنبه ، چهارشنبه و جمعه  29 و 30 آبانماه و یکم آذرماه در واحدهای محل تحصیل دانشجویان برگزار خواهد شد.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی واحد مشهد تاکید کرد: دانشجویان باید نسبت به قبولی در کلیه دروس جبرانی و دروس دوره دکتری و بررسی کارنامه خود توسط گروه آموزشی اطمینان حاصل کنند.