نوسازی و تعمیر خوابگاه امامیه دانشگاه در ایام تعطیلات تابستان/ اقامت حدود 800 نفر از دانشجویان دختر در خوابگاه های واحد مشهد

مسئول خوابگاه امامیه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبرداد:
نوسازی و تعمیر خوابگاه امامیه دانشگاه در ایام تعطیلات تابستان/  اقامت حدود 800 نفر از دانشجویان دختر در خوابگاه های واحد مشهد
مسئول خوابگاه  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از نوسازی و تعمیر خوابگاه امامیه دانشگاه در ایام تعطیلات تابستان امسال خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، مهدی حامد با اعلام این خبر افزود: از زمان راه اندازی خوابگاه امامیه، این اولین بار است که این خوابگاه به دلیل بروز مشکلات در تاسیسات دفع فاضلاب تعطیل می شود که این امر برای نوسازی و تعمیر آن ضروری است.
وی  با بیان اینکه در تابستان اکثر دانشجویان خوابگاه را ترک می کنند،  افزود: این زمان مناسبی برای نوسازی و تعمیر است که کمترین اختلال را در آرامش و امنیت ساکنین خوابگاه  دارد.
مسئول خوابگاه  امامیه  دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه اکنون 300 دانشجوی دختر در خوابگاه امامیه دانشگاه اقامت دارند اظهارداشت: 100 نفر از دانشجویان خوابگاهی در رشته های پزشکی و دکتری تخصصی  نیز در خوابگاه یاس دانشگاه اقامت  گزیده اند.
حامد ادامه داد: اکنون  250 و 70 دانشجوی  دانشگاه آزاد مشهد به ترتیب در خوابگاه بنیاد ناظران ابوطالب و مریم در سطح شهر مشهد اقامت دارند که به شکل تفاهم نامه با دانشگاه فردوسی مشهد در اختیار دانشجویان دانشگاه آزاد مشهد است.
وی تصریح کرد: حدود 30 دانشجوی دختر نیز در خوابگاه گلبهار دانشگاه آزاد مشهد اقامت دارند .