vaa00

مصاحبه با تاخیر داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9 در واحد مشهد در حال برگزاری است

با حضور حدود  200 داوطلب
مصاحبه با تاخیر داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9  در واحد مشهد در حال برگزاری است
مصاحبه داوطلبان دکتری تخصصی 1397 منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی  (استان های خراسان رضوی ، شمالی ، جنوبی و سمنان)که با تاخیر اقدام به انتخاب منطقه 9 کرده‌اند، از روز گذشته آغاز شده و تا فردا چهارشنبه 27 تیرماه در این واحد دانشگاهی ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، مصاحبه با تاخیر داوطلبان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9  با حضور 200 داوطلب که از صبح امروز آغاز شده است تا فردا بعد از ظهر ادامه دارد.
 گفتنی است: داوطلبان دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون که اقدام به ثبت‌نام با تأخیر مناطق مصاحبه کرده‌اند، باید از طریق سایت www.azmoon.org نسبت به دریافت پرینت فرم اولیه نسخه غیر قابل استناد دکتری تخصصی سال ۹۷ اقدام کنند.