vaa00

هم اکنون در واحد مشهد، برگزاری مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9

هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در حال برگزاری است:
مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9
مصاحبه داوطلبان دکتری منطقه 9 دانشگاه ( استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، خراسان جنوبي و سمنان ) از صبح امروز (چهارشنبه 20 تیرماه ) در مجتمع علوم انسانی و دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد آغاز شد و تا 25 تیرماه در این واحد دانشگاهی ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد،  مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9  در 88 رشته شامل 39 رشته درعلوم انسانی، 12 رشته کشاورزی، 14 رشته فنی مهندسی، 16 رشته علوم پایه ، 2رشته هنر، 4 رشته زبان و یک رشته دامپزشکی  طی 6 روز و تا 25 تیرماه در واحد مشهد برگزار خواهد شد.
این دوره از مصاحبه دکتری منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و سمنان توسط 500 عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در قالب 117 کارگروه انجام می پذیرد.
شایان ذکر است: امسال برای آزمون دکتری،  سیستم جدیدی طراحی شده و با حذف مصاحبه کاغذی، امتیازات در سامانه ثبت می‌شود. با این روش به‌موقع بررسی‌های لازم انجام شده و نتایج اعلام می شود.
ذکر این نکته ضروری است که داوطلبان بایستی در هنگام مصاحبه مدارک تحصیلی نظیر کارشناسی و کارشناسی ارشد، مقالات، مدارک زبان،‌ گواهی ثبت اختراع و نظایر اینها را به همراه داشته باشند، چراکه در صورت عدم وجود مدارک، نمره و امتیاز این موارد برای داوطلبان لحاظ نمی‌شود و امکان اصلاح نمره وجود ندارد.
گفتنی است: داوطلبان  مصاحبه داوطلبان دکتری منطقه 9 دانشگاه ( استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، خراسان جنوبي و سمنان ) برای اطلاع از برنامه زمانبندی حضور در مصاحبه دکتری  می توانند این فایل را  دانلود نمایند.
نتایج نهایی آزمون دوره‌های دکتری تخصصی دهه اول شهریور اعلام خواهد شد.