vaa00

مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از فردا آغاز می شود

دکتر ملک نژاد خبر داد:
مصاحبه‌های دوره دکتری دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9 از فردا در واحد مشهد آغاز می شود
دکتر ملک نژاد از برگزاری مصاحبه داوطلبان دکتری منطقه 9 دانشگاه ( استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي، خراسان جنوبي و سمنان ) از فردا 20 تیرماه  در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، دکتر مهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد با بیان اینکه  مصاحبه‌های دوره دکتری منطقه 9 دانشگاه آزاد اسلامی از فردا 20 تیرماه درواحد مشهد شروع می شود؛ افزود: مصاحبه ها در رشته های مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به آدرس بلوار اماميه ـ خيابان استاد يوسفي تا 25 تیرماه دانشگاه ادامه می یابد.
وی گفت : مصاحبه دکتری منطقه 9 دانشگاه با مشارکت بیش از 500 عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی منطقه 9  در مجتمع علوم انسانی و دانشکده فنی مهندسی واحد مشهد برگزار خواهد شد.
وی افزود: داوطلبان توجه داشته باشند که در هنگام مصاحبه مدارک تحصیلی نظیر کارشناسی و کارشناسی ارشد، مقالات، مدارک زبان،‌ گواهی ثبت اختراع و نظایر اینها را به همراه داشته باشند، چراکه در صورت عدم وجود مدارک، نمره و امتیاز این موارد برای داوطلبان لحاظ نمی‌شود و امکان اصلاح نمره وجود ندارد.
گفتنی است: داوطلبان برای اطلاع از  برنامه زمانبندی حضور در مصاحبه دکتری  می توانند این فایل را  دانلود نمایند.