انتخاب مناطق مصاحبه داوطلبان دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

انتخاب مناطق مصاحبه‌ دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی که  از ساعت 24  روز یکشنبه 10 تیرماه آغاز شده است تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 13 تیرماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، انتخاب مناطق مصاحبه‌ دوره دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی که از ساعت 24 روز گذشته  10 تیرماه در سامانه www.azmoon.org آغاز شده است تا ساعت 12 ظهر روز چهارشنبه 13 تیرماه ادامه خواهد داشت.
پذیرفته شدگان برای انتخاب محل مصاحبه باید با مراجعه به سامانه مذکور منطقه محل مصاحبه خود را انتخاب کنند.
به عنوان مثال اگر داوطلبی از 40 رشته محل انتخابی خود در 15 رشته محل برای دعوت به مصاحبه پذیرفته شده و این 15 رشته محل مثلا در 5 منطقه آمایشی دانشگاه آزاد واقع شده اند، داوطلب مذکور باید با مراجعه به سایت در صورت تمایل با پرداخت هزینه مصاحبه در هر منطقه نسبت به انتخاب مناطق مذکور به صورت هر5 منطقه یا تعدادی از آنها اقدام کنند.
برای مصاحبه در هر کد رشته به ازای هر منطقه داوطلبان باید یک حق ثبت نام پرداخت کنند.
داوطلبان شرکت کننده دوره بدون آزمون دکتری تخصصی که در هنگام ثبت نام عکس، تصویر صفحه اول شناسنامه و تصویر کارت ملی را در سایت آپلود کرده اند، فقط تصویر مدرک فارغ التحصیلی(موقت یا دائم) و کارنامه فارغ التحصیلی خود را در زمان انتخاب مناطق مصاحبه آپلود کنند.
همچنین داوطلبانی که در دوره با آزمون شرکت کرده اند باید عکس، تصویر صفحه اول شناسنامه و کارت ملی را در هنگام انتخاب مناطق مصاحبه در سایت بارگزاری کنند.
لازم به ذکر است که زمان پایان انتخاب مناطق مصاحبه به هیچ وجه قابل تمدید نیست و لازم است داوطلبان در بازه مذکور نسبت به انتخاب مناطق مصاحبه خود اقدام کنند.