vaa00

دفترچه انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد

دفترچه راهنمای انتخاب رشته های تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته و ثبت نام دوره بدون آزمون (استعدادهای درخشان) کارشناسی ارشد ناپیوسته 97 دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، به اطلاع آن دسته از متقاضیان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد 97 دانشگاه آزاد اسلامی که در آزمون برگزارشده توسط سازمان سنجش آموزش کشور شرکت کرده و مجاز به انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی شده‌اند، می رساند دفترچه راهنما از امروز (یکشنبه 97/3/27) جهت مشاهده در سایت www.azmoon.org قرار گرفت.
براساس اعلام روابط عمومی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی؛ زمان انتخاب رشته دوره فوق از طریق سایت sanjesh.iau.ac.ir و پیام رسان سروش iau.sanjesh@ و پیام رسان ایتا iau_sanjesh@ متعاقباً اعلام خواهد شد.