vaa00

هفدهمین اعتکاف دانشجویی در جوار حرم مطهر رضوی آغاز شد

هفدهمین اعتکاف دانشجویی در جوار حرم مطهر رضوی درحال برگزاری است
 هفدهمین  اعتکاف دانشجویی از 27 لغایت 29 ماه مبارک رمضان به مدت سه روز در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد، مسئول هیئت ودیعةالحسین(ع) و مسئول اعتکاف دانشجویی مشهد مقدس در رابطه با این اعتکاف گفت: هفدهمین اعتکاف اساتید، نخبگان و دانشجویان مشهد مقدس مانند سالهای گذشته  از ۲۷ الی ۲۹ ماه مبارک رمضان (22الی 24 خردادماه 97 ) به‌مدت سه روز در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.
دکترنوید حبیبی از شرکت بیش از 1700 نفر معتکف در این مراسم خبرداد و گفت:  برگزاری  حلقه‌های معرفت ، سخنرانی های مذهبی و .. از دیگر برنامه های این مراسم است.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد  یادآور ‌شد: این آیین معنوی از سوی هیئت ودیعةالحسین(ع) دانشجویان و دانش‌آموختگان مشهد مقدس با عنایت تولیت معظم آستان قدس رضوی با همکاری رؤسا و دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ فردوسی، علوم پزشکی  و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می‌شود.