معرفی نشریات برتر جشنواره میان استانی نشریات دانشجویی

با معرفی نشریات برتر :
نخستین جشنواره ميان استاني نشريات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي استان هاي خراسان رضوي، شمالي، جنوبي، گلستان و مازندران در واحد مشهد پایان یافت .
مراسم اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی ميان استاني نشريات دانشجويي دانشگاه آزاد اسلامي استان هاي خراسان رضوي، شمالي، جنوبي، گلستان و مازندران با شرکت 62 نشریه دانشجویی در دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد :  حجت الاسلام رسولی معاون فرهنگی اجتماعی واحد مشهد و دبیر نخستین جشنواره نشریات دانشجویی در مراسم اختتامیه این جشنواره در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت :در این جشنواره 62 نشریه دانشجویی شرکت داشتند که از این تعداد ، 24 نشریه از خراسان رضوی، 10 نشریه از خراسان شمالی، 7 نشریه از خراسان جنوبی، 14 نشریه از مازندران و 7نشریه از استان گلستان  حضور داشتند .
وی با بیان اینکه نشریات شرکت کننده  دانشجو محور بودند، افزود:در این جشنواره سه کارگاه آموزشی برگزارگردید که در این  كارگاه ها دكتر احمد پور عضو هيات علمي واحد مشهد و داور اين جشنواره در رابطه با قوانين نگارشي و احسان مازندراني مدير مسئول روزنامه فرهيختگان در خصوص نشريات مكتوب و آنجه در آنها درج مي شود  و امیر خالقی داور بخش صفحه آرایی نشریات در خصوص صفحه آرایی نشریات به تدریس پرداختند .
دبیر جشنواره با بیان اینکه در این جشنواره  85 دانشجو شرکت خواهر وبردار حضور داشتند اظهار امیدواری کرد : این جشنواره  بتواند در ارتقاء نشریات دانشجویی موثر باشد.
حجت الاسلام رسولی  ارزش نشریه و قلم را والا دانست و گفت :  همان طور که شاهد هستید در قرآن نیز به این مسئله توجه شده است و مقام معظم رهبری نیز بر بحث توجه به نشریات بسیار تاکید داشته‌اند.
وی با بیان این موضوع که متاسفانه در چند سال اخیر انتشار نشریات با غفلت مواجه شده‌اند، یادآور شد: اما با توجه به سیاست‌های فعلی و اختصاص بودجه به نشریات دانشجویی  شاهد رشد در این زمینه بوده‌ایم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اظهار داشت : دوره‌ای که دچار مشکلات در بحث نشریات می شدیم گذشته است و امیداست با توجه به سیاست‌های ابلاغی و بودجه ای که در اختیار معاونت فرهنگی قرار گرفته است شاهد حجم بالایی از نشریات دانشجویی و برنامه‌های فرهنگی باشیم . بطوری‌که 30 هزار دانشجوی واحد مشهد در این برنامه‌ها حضور داشته باشند.
در این مراسم نشریات برتر جشنواره بدین شرح اعلام گردید: تندیس جشنواره نفر اول در بخش روزنامه نگاری به نشریه دنیای مکانیک از  واحد ساری، نفر دوم نشریه وصال از واحد تنکابن و نفر سوم نشریه نگاه ازواحد مشهد اهدا گردید.
همچنین بهترین نشریه از لحاظ محتوا را به ترتیب اول تا سوم نشریه سکوت واحد مشهد، نشریه ترازو واحد کاشمر و نشریه روی خط آزاد اندیشی واحد بجنورد را کسب کردند.
بهترین نشریه از لحاظ قواعد نگارشی به ترتیب اول تا سوم نشریه «وصال»  از واحد تنکابن، نشریه «سکوت» واحد مشهد و نشریه «ترم نامه» واحد نور اهدا گردید.
تندیس بهترین نشریه از نظر صفحه آرایی از اول تا سوم به نشریه «تماشا» واحد مشهد، نشریه «به سوی نور» واحد نور و نشریه «راهرو» واحد مشهد اهدا شد و تندیس بهترین نشریات در بخش داوری به نشریه «وصال» واحد تنکابن، نشریه «دنیای مکانیک» واحد سازی، و نشریه «تماشا» به واحد مشهد اهدا شد. دربخش غرفه آرایی نیز غرفه خراسان رضوی برتر شد.