کسب مقام دوم مسابقات ایده بازار دانشگاه امیرکبیرتوسط واحد مشهد

دانشجویان مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
موفق به کسب مقام دوم مسابقات ایده بازار دانشگاه امیرکبیر شدند .
دوتن از دانشجویان مهندسی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد موفق به کسب مقام دومی مسابقات ایده بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدند .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد : رامین یزدان پرست  و مهدیس چمن آری دو دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد و محمد ابراهیم تولائی، اپتومتریست اعضای تیم شرکت کننده درمسابقات ایده بازار دانشگاه امیر کبیر بودند که توانستد در بین  بیش از صد دانشگاه و واحد پژوهشی کشور مقام دوم این مسابقات را کسب نمایند .
ساخت عینک تعیین واصلاح کننده شماره چشم (تریال فریم مولتی پاور) عنوان ایده  تیم واحد مشهد بود که توانست از میان 5 طرح برگزیده این مسابقات ،  دومین ایده برتر را به خود اختصاص دهد .
رامین یزدان پرست و مهدیس چمن آرا در تشریح این ایده اظهار نمودند : این دستگاه در دو نوع تشخیصی و  تجویزی مد نظر است ، بطوریکه در نوع تشخیصی که توسط اپتومتریست ها در غربالگری بینایی ودفاتر کار بینایی سنجی مورد استفاده قرار می گیرد و بدون استفاده از دستگاه های اپتومتر و جعبه لنزبا همکاری بیمار(سوبژکتیو ) در زمان کوتاه نمره چشم مشخص می گردد .
رامین یزدان پرست با اشاره به اینکه تکنولوژی ساخت این دستگاه در داخل کشور با مشارکت دیگر صنعت گران امکان پذیر است و تهیه مواد اولیه مشکل خاصی  ندارد ، گفت : اپتومتریست ها ، چشم پزشکان،مهندسی پزشکی ، سازمان بهزیستی،صنف تجهیزات پزشکی، صنایع پتروشیمی، صنایع تراشکاری وتزریق پلاستیک ،بیماران نیازمند به عینک ؛ مخاطبان این طرح هستند .
وی اظهار امیداواری نمود : با حمایت اساتید و دانشگاه و صنعتگران این طرح هر چه سریعتر وارد مرحله تجاری سازی شود .