دانشجوي واحد مشهد سايت مشهد رويداد را طراحي كرد

دانشجوي  دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
سايت مشهد رويداد ، ساده ترين و كاملترين راهنماي مشهد را طراحي كرد
صادق جبلی ، دانشجوي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد موفق به طراحي سايت مشهد رويداد ( ساده ترين و كاملترين راهنماي مشهد مقدس ) گرديد .
صادق جبلي ، درباره اين سايت به روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد گفت : سامانه شهر هوشمند «مشهد رویداد» برنامه جامع اطلاعات و خدمات شهری است که توسط وي و حمایت فرهنگسرای فناوری و رسانه طراحی و ساخته  شده است.
وي ادامه داد : مشهد رویداد به عنوان یک طرح فناور در پارک علم و فناوری خراسان مورد پذیرش قرار گرفته است و از مهر 1392 به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته است و هم اکنون بیش از 120 هزار تراکنش ماهیانه فعال دارد.
جبلي تصريح كرد : سامانه های مشهد رویداد شامل نرم افزار تلفن همراه مشهد رویداد مخصوص سیستم عامل های اندروید و iOS، پایگاه اینترنتی مشهد رویداد به آدرس MashhadRooydad.ir و ابزارهای توسعه برنامه نویسی و زیرساختی مخصوص برنامه نویسان و سازندگان برنامه های رایانه ای است.
وي ، هدف از طراحی و ساخت این نرم افزار را  ارائه ی اطلاعات جامع کلان شهر مشهد مقدس و همچنین ارائه خدمات بر بستر فناوری های نوین به ساکنین و زائرین حرم مطهر امام رضا (ع) و گردشگران  عنوان كرد و افزود :  به کمک این برنامه می توان به راحتی از اطلاعات و اخبار مربوط به رویدادهایی مثل برگزاری نمایشگاه، همایش، جشن، سخنرانی و ... آگاه شد و براساس لیست زمانبندی ، رویداد های نزدیک یا در حال برگزاری را مشاهده و طبق آن برای خود برنامه ریزی كرد .
گفتني است : همزمان با دهه مبارك فجر روز  يكشنبه 20 بهمن ماه ساعت 16 در محل فرهنگسراي فناوري و رسانه واقع درانتهاي بلوار هفت تير از اين سامانه رونمايي مي شود .