هدف تبادل اطلاعات و تجارب پژوهشگران در حوزه فناوری ارتباطات است

مدير كل پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در كنگره بين المللي فناوري ، ارتباطات و دانش دانشگاه آزاد اسلامى مشهد
هدف  اين كنگره را تبادل اطلاعات و تجارب پژوهشگران در حوزه فناوری ارتباطات دانست .
مدير كل پژوهشي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد مهمترین هدف نخستين كنگره بين المللي فناوري ، ارتباطات و دانش دانشگاه آزاد اسلامى مشهد را  تبادل اطلاعات و تجارب پژوهشگران در حوزه فناوری ارتباطات عنوان كرد .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : دكتر مهدي ظريف در مراسم  اختتاميه كنگره بين المللي فناوري ، ارتباطات و دانش كه در سالن اجتماعات دانشكده فني مهندسي انشگاه آزاد اسلامى مشهد برگزار گرديد گفت :   تبادل اطلاعات و تجارب پژوهشگران در حوزه فناوری ارتباطات از مهمترين اهداف اين همايش بود كه در قالب پنج مولتی کنفرانس به صورت مجازی و با موضوعات اطلاعات ، حال و آینده ، شبکه های اطلاعاتی هوشمند ، سیستم پیچیده کنترل مدارهای الکتریکی ، ارتباطات و شبکه های هوشمند ، مهندسی دانش ، اطلاعات و نرم افزار ، مهندسی عصبی و سیستمها و فناوری برگزار گرديد .
دبیر اجرایی این  كنگره تصريح كرد : این همایش 2 روزه نخستین بار با استفاده از ویدئوکم و به صورت مجازی در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار می شود.
دكتر مهدی ظریف ادامه داد : در اين كنگره ، سخنرانان برجسته داخلی از دانشگاههای صنعتی شریف ، امیرکبیر ، خواجه نصیر طوسی، تهران و فردوسی و سخنرانان خارجی این همایش از کشورهای آمریکا ، هلند و مالزی هستند و در بخش مقالات انگلیسی پژوهشگرانی از کشورهای آمریکا ، هلند ، فرانسه ، اسپانیا ، عراق و عربستان به ارائه مقاله پرداختند.
وی افزود : از بین 400 مقاله ارسال شده از دانشگاههای داخل و خارج در رشته های برق ، رایانه و فناوری و ارتباطات،220 مقاله برای ارائه در کنفرانس ها پذیرفته شد که از این تعداد 150 مقاله به زبان انگلیسی بود .
گفتني است : نخستين كنگره بین المللی مجازی فناوري ، ارتباطات و دانش كه طي روزهاي پنجم و ششم آذرماه در دانشگاه آزاد اسلامي مشهد برگزار گرديد .