خشونت درجهان درحال افزايش است

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
خشونت درجهان درحال افزايش است
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مشهد گفت :  خشونت درجهان دربعد فردي و حكومتي درحال افزايش است .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاداسلامي مشهد : دکترعباس شیخ الاسلامی در همایش به سوی جهانی عاری از خشونت علیه زنان كه با حضور خانم شهيندخت ملارودي معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده  و جمعي از وكلا دادگستري و دانشجويان دانشكده حقوق در  سالن آمفی تئاتر دانشکده حقوق ، علوم سياسي و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، افزود: خشونت درجهان چه دربعد فردي وچه در بعد حكومتي درحال افزايش است .
وي با بيان اينكه زنان می توانند با آموزش و فرهنگ سازی در پیشگیری از خشونت علیه خود موثر باشند ؛ اظهار داشت : متاسفانه فرهنگ مردسالارانه در جامعه ما رشد پیدا کرده است و مادران و زنان، مردان را طوری تربیت کرده و آموزش داده اند که در آنان از کودکی حس خود برتربینی، قدرت و عدم برابری با زنان ایجاد می‌شود.
دكتر شيخ الاسلامي با بیان اینکه معتقد نیستم قوانین با ابزارهای کیفری و تشدید در مجازات می تواند راه کار مناسبی برای حل مشکل خشونت علیه زنان باشد، تاكيد كرد :  تا فرهنگ عمومی جامعه تغییر نکند و مطالبات برای تغییر قوانین ایجاد نشود، ابزارهای کیفری در دست خانم ها آنان را در موضع ضعف می برد و باعث فروپاشی زندگی شان می شود.‌
وي با تاكيد بر اينكه راه رهايي از اين وضعيت همفكري و ريشه يابي علل است افزود : به عنوان مثال کار کردن روی بحث بیمه نفقه بسیار بهتر از در نظر گرفتن جرم ترک انفاق است، همان طور که برای برابری دیه زن و مرد بیمه ها وارد عمل شدند و تحول بزرگی اتفاق افتاد و عدالت ایجاد شد.
مرضیه محبی وکیل پایه یک دادگستری در ادامه با بیان اینکه تا کنون هیچ متن قانونی به خشونت علیه زنان اشاره ای نکرده است، افزود: متاسفانه مقررات خانواده راهی روشن و هموار پیش پای زنان برای رها شدن از خشونت فراهم نیاورده است.
وی اظهار امیدواری کرد: همایش برگزار شده نقطه ای در راه دراز همدلی و همراهی برای حل مشکل اجتماعی خشونت علیه زنان باشد.
گفتني است : همایش جهانی عاری از خشونت علیه زنان به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده حقوق ، علوم سياسي و زبانهاي خارجه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد و جمعی از وکلای زن کانون وکلای دادگستری استان خراسان به مناسبت 25 نوامبر روز جهاني رفع خشونت عليه زنان در اين دانشكده برگزار گرديد .