دیداردکتر میرزاده با مراجع تقلید و آیات عظام در شهر مقدس قم

رييس دانشگاه آزاد اسلامي صبح امروز با مراجع تقلید و آیات عظام و علما در شهر مقدس قم ديدار کرد
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر حميد ميرزاده رييس دانشگاه آزاد اسلامي با حضرات آيات حضرت آیت‌الله العظمی وحيد خراساني، حضرت آیت‌الله العظمی موسوي اردبيلي، حضرت آیت‌الله العظمی نوري همداني، حضرت آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی، حضرت آیت‌الله العظمی حسینی بوشهری و حضرت آیت‌الله شهرستانی ديدار و گزارشی از عملکرد يکساله دانشگاه آزاد اسلامي ارایه داد.
دکتر ميرزاده در ديدار با آیات عظام به تبيين اقدامات صورت گرفته در حوزه هاي علمي، آموزشي، اقتصادي، فرهنگي و ديني دانشگاه آزاد اسلامي پرداخت.
همچنين حضرات آيات ضمن تقدير از خدمات ارزنده دانشگاه آزاد اسلامي، به توصيه ها و نقطه نظرات در جهت بهبود روند امور پرداختند.
همچنين جمعي از اعضاي هيات رييسه، دکتر ميرزاده را همراهي کردند و در موارد مقتضي توضيحاتي در خصوص اقدامات صورت گرفته ارائه کردند.