ديدار صميمي دكتر شيخ الاسلامي با اساتيد و دانشجويان

ديدار صميمي دكتر شيخ الاسلامي با اساتيد و دانشجويان دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد
دكتر شيخ الاسلامي سرپرست دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با حضور در جمع اساتيد و دانشجويان دانشكده فني مهندسي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با آنها ديدار و گفتگو كرد .
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد : در اين دو ديدار صميمي كه در سالن اجتماعات دانشكده فني مهندسي برگزار گرديد ؛ اساتيد و دانشجويان به بيان نظرات و پيشنهادات خود در حوزه هاي مختلف آموزشي ،پژوهشي ، فرهنگي و .... پرداختند . دكتر شيخ الاسلامي ومعاونين دانشگاه نيز به سئوالات مطرح شده از سوي اساتيد و دانشجويان پاسخ گفتند .
دكتر شيخ الاسلامي در ابتداي اين ديدار ضمن تسلیت ایام محرم ، پیشرفت دانشگاه را مبتني بر استفاده از نظرات و ایده های نو اساتيد و دانشجويان دانست و گفت : برگزاري اين جلسات و تعامل با اساتيد و دانشجويان بهترين راه حل رفع مسائل است .
وي تصريح كرد  : اين جلسات همچنان ادامه مي يابد و بطور متناوب  با حضور هيات رئيسه دانشگاه در هر يك ازدانشكده هاي دانشگاه ،  پاسخگو نيازها و جوابگوي سئوالات اساتيد و دانشجويان خواهيم بود .
وي با تاكيد براينكه اساتيد ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه را تقويت كنند،  افزود : دانشگاه با  تاسيس شركت هاي دانش بنيان  از طرح هاي پژوهشي و تحقيقاتي كه كاربردي هستند و منجر به توليد محصول مي شوند حمايت مي كند.
وي از ايجاد معاونت طرح و برنامه ریزی در آینده نزديك در دانشگاه خبر داد و گفت :  با راه اندازي اين معاونت ؛ اساتيد فعال و كارآفرين مورد حمايت بيشتري قرار گرفته و از حقوق و مزاياي بيشتري برخوردار خواهند شد .
دكتر ناصري رئيس دانشكده فني مهندسي واحد مشهد در ادامه در معرفي دانشكده فني مهندسي گفت :  دانشكده فني مهندسي واحد مشهد  از قويترين دانشكده هاي مشهد است كه در ابتدا با دو رشته مكانيك و كامپيوتر شروع بكار نموده  و هم اكنون داراي 42 گرايش تحصيلي در 11 گروه آموزشي است .
وي با بيان اينكه دانشكده فني مهندسي واحد مشهد داراي   9200 دانشجو است . افزود : هم اكنون   110 عضو هيات علمي تمام وقت، 10 عضو هیات علمی به صورت نیمه وقت و به طور میانگین در طول هر ترم حدود 300 عضو هیات علمی از خارج از دانشگاه در اين  دانشکده  تدريس مي كنند .
وي با اشاره به اينكه در  کتابخانه این دانشکده 44 هزار کتاب وجود داردافزود : از اين تعداد 13 هزار عنوان به زبان لاتین و 31 هزار عنوان به زبان فارسی هستند و ساير كتاب ها  نيز به صورت الکترونیک در اختیار اساتید و دانشجویان قرار مي گيرد .
ناصری بر برقراری تعامل دوسویه بین دانشجویان و مسئولان دانشکده تاكيد كرد و گفت :  تمام تلاش خود را در جهت ارائه آموزش‌های با کیفیت بالا به دانشجویان بكار مي بنديم .
دكتر شيخ الاسلامي در خصوص بحث رعايت اخلاق اسلامي در دانشگاه تصريح كرد : مهمترین بحث در دانشگاه اخلاق است و دانشجویان صاحبان اصلی دانشگاه هستند لذا نباید مورد توهین قرار گیرند ؛ بنابراين مسئولين دانشكده و ساير بخش هاي دانشگاه باید سعه صدر خود را بالا ببرند .
در ادامه دكتر اشرف زاده معاون آموزشي دانشگاه در خصوص سئوال يكي از دانشجويان در رابطه با حذف كلاسهاي حل تمرين گفت : از دو سال گذشته تا کنون ، بر اساس بخشنامه سازمان مرکزی برگزاری کلاس‌های حل تمرین تعطیل شده است؛ اما یکی از برنامه‌هایی که درصدد پیاده کردن آن هستیم این است که از توان انجمن‌های علمی بهره ببریم.
وي با تاكيد بر اينكه نه در گذشته و نه در زمان حال ، برای کلاس‌های حل تمرین از دانشجو وجهی دریافت نمي شده است ، خاطرنشان كرد : دانشجویانی که در انجمن‌های علمی فعال هستند می‌توانند برای تعدادی از دانشجویان کلاس‌هایی را با عنوان حل تمرین برگزار نمايند .
دكتر طاهری معاون اداري مالي دانشگاه در اين نشست در رابطه با وام هاي صندوق رفاه گفت: صندوق رفاه دانشجویی دانشگاه با  توجه به پیگیری‌هایی که جهت دریافت وام دانشجویی دارد، صندوق برتر شناخته شده و این پیگیری‌ها تا اندازه‌ای بوده است که علاوه بر دریافت صد در صد بودجه خود در زمینه وام، بودجه واحدهای دیگر را نیز دریافت کرده است.
وي با بيان اينكه دانشجویان می‌توانند از سه نوع وام مسکن، ازدواج و تحصیلی استفاده کنند، افزود : تمام پرداخت‌های دانشگاه بر اساس مصوبات سازمان مرکزی است و شهریه دانشجویان نيز در همان ابتدا تقسیط می‌شود به طوری که دانشجویان حدود 50 درصد از شهریه را به صورت نقد و 50 درصد مابقی را طی دو تا سه قسط می‌پردازند.
دكتر پیمانی‌زاد معاون دانشجويي واحد مشهد  در پاسخ به سئوال يكي ديگر از دانشجويان در خصوص بالا بودن قیمت غذا در دانشگاه گفت :  در حال حاضر قیمت غذا در دانشگاه 800 تومان است ، در حالیكه قیمت تمام شده آن 5000 تومان می‌باشد.
وي با تاكيد بر اينكه دانشجویان نبايستي قیمت غذا در این دانشگاه را با دانشگاه‌های دولتی مقایسه کنند افزود : دانشگاه‌های دولتي داراي بودجه هستند و دولت از آنان حمایت می‌کند، این در حالی است که دانشگاه آزاد وابسته به بودجه دولتی نیست.
حجت الاسلام رسولي مدير فرهنگي واحد مشهد نيز در سئوال ديگري دررابطه با بودجه نشريات دانشجويي افزود :  اگرنشریه‌ای به صورت منظم و با کیفیت به چاپ برسد دانشگاه تا یک میلیون تومان به آن بودجه اختصاص مي دهد .
وي با اشاره به اينكه بر اساس قوانین صاحب امتیاز و سردبیر نشریات باید دو فرد مجزا باشند ادامه داد : البته دانشجو ترم آخر، دانشجوی مشروطی و دانشجویی که مورد انضباطی داشته باشد نمی‌تواند مجوز نشریه دریافت کنند.