منوی اصلی

آغاز ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از امروز چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۱۶ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۰۶

آغاز ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴ امروز
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام مقطع کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت ۱۴:۰۰ امروز ۱۶دی ماه آغاز می شود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در نشست خبری با اعلام خبر آغاز ثبت نام کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14 امروز، گفت: ثبت نام مقطع کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 14 امروز آغاز می‌شود و داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود برای نیمسال دوم سال جاری بهمن ماه اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون خاطرنشان کرد: این نوع پذیرش در دانشگاه آزاد اسلامی برای اولین بار صورت می گیرد و نحوه ارزشیابی و پذیرش براساس معدل کتبی دیپلم خواهد بود.
وی با تأکید بر الزامی بودن داشتن دیپلم کامل نظام قدیم متوسطه یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی نظام جدید متوسطه برای ثبت نام در حین دوره، تصریح کد: داوطلبانی که تا 30 بهمن سال جاری بتوانند موفق به دریافت گواهی پیش دانشگاهی شوند، ثبت نام و ادامه تحصیل آنها بلامانع خواهد بود.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد درخصوص انتخاب رشته گفت: متقاضیان می توانند نسبت به انتخاب چهار رشته/شهر از یک مجموعه اقدام کنند و انتخاب های مجدد آنها از سایر مجموعه های امتحانی نیز محدودیتی ندارد.
اقبالی بابیان اینکه داوطلبان پس از انتخاب رشته و تأیید آن در سایت، باید کد پیگیری را دریافت کرده و تا زمان اعلام نتایج آن را نزد خود حفظ کنند، اظهار داشت:  پذیرش دانشجو در این دوره تنها برای نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91 معتبر بوده و پذیرفته شدگان امکان ثبت نام با تأخیر در نیمسال های بعدی را نخواهند داشت.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد افزود: ظرفیت پذیرش 220 هزار نفر خواهد بود و شامل 5 هزار رشته /شهر است.
وی تاکید کرد: حذف آزمون شامل رشته های پزشکی و شهر تهران نمی شود و تفاوتی بین شهریه پذیرفته شدگان بدون آزمون و با آزمون نیست.

نتایج تکمیل ظرفیت دکتری تخصصی با آزمون نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی 20 دی ماه اعلام می‌شود

اقبالی با بیان اینکه اسامی پذیرقته شدگان 31 رشته تکمیل ظرفیت دکتری تخصصی با آزمون نیمسال دوم سال 91 در روز چهارشنبه 20 دی ماه اعلام می‌شود، تصریح کرد: پذیرفته شدگان می‌‌توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.com کارنامه خود را مشاهده کرده و برای نیمسال دوم بهمن ماه در واحدهای پذیرفته شده ثبت نام کنند.
رئیس مرکز آزمون درخصوص مدارک مورد نیاز که لازم است داوطلبان در زمان مراجعه به واحدها همراه خود داشته باشند، گفت: پذیرفته شدگان باید 6 قطعه عکس4×3 ، کارت ملی، مدرک موقت یا اصل مدرک کارشناسی ارشد و برگه ای که وضعیت نظام وظیفه آقایان را مشخص کند را به همراه داشته باشند.

ثبت نام دوره‌های کاردانی بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی همچنان ادامه دارد

اقبالی ادامه داد: ثبت نام برای دوره جدید در نیمسال دوم مقطع کاردانی بدون آزمون (کاردانی پیوسته و ناپیوسته) دانشگاه آزاد اسلامی همچنان ادامه دارد و داوطلبان می توانند به سایت مرکز آزمون به آدرس اینترنتی www.azmoon.org مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد تأکید کرد: داوطلبان پس از ثبت نام در سایت باید ظرف 3 تا 5 روز به واحدهای موردنظر مراجعه تا ثبت نام آنها در واحد بصورت قطعی صورت گیرد.
وی با اشاره به آغاز کلاس‌های متقاضیان از بهمن ماه سال جاری اظهار داشت: داوطلـبان اگر در مراحل ثبت نام هریک از مقاطع با ابهام یا سؤالی مواجه شدند می توانند از طریق سایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com سؤال خود را مطرح یا به آدرس این نشانی پست الکترونیک دربرابر spambot ها و هرزنامه ها محافظت می شود. برای مشاهده آن شما نیازمند فعال بودن جاواسکریپت هستید   ایمیل کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ گویند.

اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد

اقبالی در خصوص اعلام نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد که در 311 رشته در هفته گذشته از طریق سایت www.azmoon.com اعلام شد،گفت: پذیرفته شدگان در روزهای یکشنبه و دوشنبه مورخ 17 و 18 سال جاری به واحدهایی که در آن پذیرفته شده اند مراجعه و نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در خصوص زمان ثبت نام در روزهای اعلام شده توصیه کرد: پذیرفته شدگان در زمان های اعلام شده به واحدهای مذکور مراجعه کنند تا امکان تحصیل آنها برای نیمسال دوم سال جاری بهمن ماه محقق شود.

لينكها