یکسان سازی حقوق کارکنان دانشگاه آزاد بادانشگاههای دولتی چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۰۶ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۳۳

دانشجو در جمع کارکنان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد مطرح کرد؛
یکسا‌ن‌سازی حقوق کارکنان تا پایان سال
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت:تلاش دارم تا حقوق کارمندان دانشگاه آزاد را عادلانه کنم اما آنقدر روی دستم بدهی گذاشتند که کار سخت شده اما قول می‌هم در صورت تصویب هیات امنا، تا پایان سال جاری و یا ابتدای سال آینده حقوق کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های دولتی یکسان شود.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فرهاد دانشجو رییس دانشگاه آزاد اسلامی پس از مراسم عزاداری در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع کارکنان این دانشگاه، گفت: امام حسین علیه السلام بستر آرامش است و شهدای کربلا ما را به ائمه اطهار علیه السلام متصل می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه محبت میان ما به دلیل انسانیت است، افزود: شرمنده‌ام از اینکه زمانی مسئولیت ریاست دانشگاه آزاد را بر عهد گرفتم که توانایی‌ام بیشتر از این نیست.
دانشجو تاکید کرد: تلاش دارم تا حقوق کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی را عادلانه کنم اما آنقدر روی دستم بدهی گذاشتند که کار سخت شده است اما به شما کارمندان قول می‌هم که در صورت تصویب هیات امنا، تا پایان سال جاری و یا ابتدای سال آینده حقوق کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های دولتی یکسان شود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: از همان ابتدای کار تلاش داشتم تا بانک این دانشگاه را تاسیس کنم اما مجوز ندادند و جالب این است کسانی که در عدم مجوز تاسیس این بانک دست داشتند به من می‌گویند، چرا بانک را تاسیس نمی‌کنی؟
وی در ادامه تصریح کرد: در صورت تصویب هیات امنا حقوق اعضای هیات عملی دانشگاه آزاد اسلامی از مهرماه سال 92 با دانشگاه‌های دولتی یکسان می‌شود.
دانشجو تاکید کرد: در حال حاضر 25 هزار مربی در دانشگاه آزاد مشغول فعالیت هستند و تلاش دارند تا پایان سال امکانی فراهم شود تا این مربیان ادامه تحصیل دهند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشجویان و تشکلهای دانشجویی اگر بخواهند در صورت اخذ اجازه می‌توانند علیه رییس دانشگاه آزاد میتینک برگزار کنند اما اگر کسی بدون اجازه اقدامی انجام دهد با آن برخورد می‌کنیم.
دانشجو اظهار داشت: با یک مدیریت صحیح شهریه‌های دانشجویان در سال جاری افزایش نیافت و تخفیفات لازم نیز اجرایی شد این در حالی است که مجوز افزایش شهریه را نیز داشتیم.