انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد چاپ نامه الکترونیک
شنبه ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ ساعت ۱۳:۱۲

آغاز انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد از 12 شهریور

رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به آغاز انتخاب رشته آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از 12 شهرریورماه گفت: نتایج نهایی این آزمون تا پایان شهریور اعلام خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ناصر اقبالی اظهار داشت: انتخاب رشته داوطلبانی که در آزمون مشترک کاردانی به کارشناسی ناپیوسته شرکت کرده از تاریخ 12 شهریور تا 18 شهریور از طریق پایگاه ثبت نام الکترونیکی مرکز آزمون به آدرس WWW.AZMOON.ORG انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون مذکور از ساعت 8 صبح روز یکشنبه 12 شهریور می‌توانند با مراجعه به پایگاه فوق نسبت به انتخاب رشته محل اقدام کنند، گفت: نحوه گزینش علمی داوطلبان و اسامی رشته و محل‌های این مقطع همزمان با انتخاب رشته از طریق این اپایگاه در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت.
اقبالی همچنین از اعلام نتایج نهایی این آزمون در پایان شهریور خبر داد.