ديدار روساي دانشگاه هاي استان خراسان رضوي و هيات رييسه دانشگاه آزاد اسلامي مشهد با آيت الله هاشمي رفسنجاني رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام در تالار آينه اماكن متبركه رضوي

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد سوگوار 28 صفر شد

مراسم عزاداري و سوگواري رحلت پيامبر اكرم (ص) و امام حسن مجتبي و امام رضا (ع)  با حضور بيش از 8 هزار  نفر از جامعه دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مجتمع آموزشي اين دانشگاه برگزار گردید .
در اين مراسم معنوي كه هر ساله با شكوه خاصي  در اين ايام  برگزار مي گردد ، عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت (ع) زيارت عاشورا را يكصدا زمزمه كرده  و با مداحي مداحان اهل بيت (ع) در غم و اندوه پيامبر عظیم الشان اسلام و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی و امام رضا (ع) اشك ماتم ريختند .
در ادامه مراسم حجه الاسلام حسيني در رابطه با شخصيت پيامبر عظيم الشان  اسلام به بيان مطالبي پرداخت و گفت :  انبياء ، علما و شهدا سه شخصيتي هستند كه در قيامت انسانها را شفاعت مي كنند و جايگاه جوهر قلم عالم از خون شهيد نيز بالاتر است.
وي با اشاره به گوشه هايي از زندگي امام حسن مجتبي (ع) افزود :  آنهايي كه امروز در خط ولايت فقيه حركت مي كنند كساني هستند كه اگر در زمان  امام حسن (ع) نيز مي زيستند او را تنها نمي گذاشتند .
گفتني است :  در اين مراسم عزاداران با صداي اذان در صفوف بهم پيوسته به  اقامه  نماز جماعت ظهر و عصر پرداختند و بعد از پذيرايي نهار در دسته هاي سينه زني از سالن ورزشي مجتمع آموزشي دانشگاه به سمت  چهار راه مخابرات شهرك غرب مشهد عزاداري نمودند .