دانشگاه آزاد اسلامي مشهد سوگوار 28 صفر شد چاپ نامه الکترونیک
دوشنبه ۰۳ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۰۹:۱۵

دانشگاه آزاد اسلامي مشهد سوگوار 28 صفر شد
مراسم عزاداري و سوگواري رحلت پيامبر اكرم (ص) و امام حسن مجتبي و امام رضا (ع)  با حضور بيش از 8 هزار  نفر از جامعه دانشگاهي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد در مجتمع آموزشي اين دانشگاه برگزار گردید .
در اين مراسم معنوي كه هر ساله با شكوه خاصي  در اين ايام  برگزار مي گردد ، عاشقان اهل بيت عصمت و طهارت (ع) زيارت عاشورا را يكصدا زمزمه كرده  و با مداحي مداحان اهل بيت (ع) در غم و اندوه پيامبر عظیم الشان اسلام و شهادت مظلومانه امام حسن مجتبی و امام رضا (ع) اشك ماتم ريختند .
در ادامه مراسم حجه الاسلام حسيني در رابطه با شخصيت پيامبر عظيم الشان  اسلام به بيان مطالبي پرداخت و گفت :  انبياء ، علما و شهدا سه شخصيتي هستند كه در قيامت انسانها را شفاعت مي كنند و جايگاه جوهر قلم عالم از خون شهيد نيز بالاتر است.
وي با اشاره به گوشه هايي از زندگي امام حسن مجتبي (ع) افزود :  آنهايي كه امروز در خط ولايت فقيه حركت مي كنند كساني هستند كه اگر در زمان  امام حسن (ع) نيز مي زيستند او را تنها نمي گذاشتند .
گفتني است :  در اين مراسم عزاداران با صداي اذان در صفوف بهم پيوسته به  اقامه  نماز جماعت ظهر و عصر پرداختند و بعد از پذيرايي نهار در دسته هاي سينه زني از سالن ورزشي مجتمع آموزشي دانشگاه به سمت  چهار راه مخابرات شهرك غرب مشهد عزاداري نمودند .