• image

اطلاعيه آخرین تغییرات آموزشی و چگونگی برگزاری کلاس ها

قابل توجه دانشجويان محترم دانشگاه آزاد اسلامي واحد مشهد

ضمن آرزوي صحت و سلامت شما دانشجويان گرامي با توجه به شرايط پيش آمده براي كشور و همچنين شهر مقدس مشهد موارد ذيل به استحضار مي رسد:

1- رفع نواقص گزارش شده در سامانه برگزاری کلاس های مجازی كه بيشتر در قطع و وصل شدن ارتباط است مورد بررسي قرار گرفته و اشكال هاي سيستمي در حال برطرف شدن است.

2- براي كلاس هاي نظري كه تابحال لينك ايجاد نشده است به زودي لينك ارتباطي ايجاد مي شود و كليه كلاس هاي نظري بصورت مجازي برگزار مي شود.

3- با توجه به برگزاري كلاس هاي نظري بصورت مجازي، چنانچه در پایان نیمسال دانشجویان نياز به برگزاري كلاس جبراني و رفع اشكال حضوري داشته باشند، برنامه ریزی صورت خواهد گرفت.

4- براي كلاس هاي نظري كه نياز به رفع اشكال حضوري باشد، امتحان این دروس با هماهنگی سازمان مرکزی، خارج از تقويم ترمي برگزار خواهد شد.

5- كلاس هاي عملي، كارگاهي و آزمايشگاهي بعد از تعطيلات عيد نوروز و پس از دريافت تاييدات لازم از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي حضوری برگزار خواهد شد. درصورت تداوم وضعيت فعلي تا پایان نینسال دوم، با هماهنگی سازمان مركزي دروس عملي همزمان با ترم تابستان برگزار خواهد شد.

6- در رابطه با هزينه هاي استفاده از اينترنت براي كلاس هاي مجازي، اين موضوع در دستور كار دانشگاه قرار گرفت و تمهیدات لازم جهت تامین رضایت دانشجویان گرامی صورت خواهد گرفت.

۷- كليه دروس معارف اسلامی مطابق برنامه هفتگی و در موعد مقرر در واحد مشهد بصورت مجازی برگزار مي شود. همچنين امكان استفاده از كلاس ها و تسهيلات آموزشي ارائه شده در سايت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به آدرس ذيل امكانپذير است.
ec.nahad.ir

معاونت آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه آزاد اسلامي مشهد